Poveznice
Blog.hr

Solus Catholicus
Pavle Primorac, duša katolička, velečasni

Naš Hans
Ivan Merz, čovjek-katolik, genijalac katoličke misli

Utemeljitelj Djela Božjeg
Svetac svakodnevice

Dnevna štampa:
Donosi vijesti
Ubili ga! Svaka neovisnost se plaća.
Glas Slavonije, ali i Baranje
Čitajmo na večer
Čitajmo u jutro

Svu svoju mladost, nisam tebi ja dal:
Bivša Croatija
Mamić United

Kukci:
Buba Mara Komunjara

Štrumpf!

27.01.2013., nedjelja

Bombe nose crvendaći



Malog, običnog, miroljubivog čovjeka koji provodi miran kršćanski život u manje-više u poganskoj sredini koja ima utvare, obrise, slabašne konture komunističkog, katoličkog ili pak kapitalističkog obilježja, pomalo straši i zabrinjava ono što se događa oko njega.

Pucaju neke bombe nespretno napravljene, koje nanose samo materijalnu štetu, a ljude zasada ostavljaju po strani. Kome li su ti pakleni strojevi upozorenje, što žele njihov monteri postići kada njihove spravice roknu? Jesu li to neki katolički talibani koji žele komunjare upozoriti da su malo pretjerali sa svojim uvođenjem i provođenjem boljševizacije društva? Jesu li to neki strani agenti na hrvatskom svetom tlu, koji samo koriste situaciju i političku klimu u zemlji da zavedu i nahuškaju Hrvate jedne na druge? Jesu li to pak stari udbaški kadrovi i njihovi učenici, koji žele „pozornost javnosti“ maknuti sa stvarnih problema, da prikriju nesposobnu vlast?

Hm, pucanje i rokanje bombi nije baš kršćanski, jer se naša vjera širi uvjeravanje i primjerom, te molitvom i zagovorom kod Gospodina da spasi što više duša. Tako da rokanje bombi sa kršćanske strane ovaj blog nikada neće odobriti. Jesu li to pak ljuti nacionalisti koji žele upozoriti i dati nekakvo upozorenje komunjarama na vlasti da se ne igraju puteva revolucije, jer bi u protivnom mogli naći na tim putevima i puteljcima kontrarevolucionare? Puno je pitanja, a malo smislenih odgovora. Jeli to rokanje bombi djelo luđaka ili nekih skrivenih središnjica moći, teško je pravilno zaključiti, jer medijsko podzemlje po Zdravkecu, uvijek će drugačije interpretirati činjenice i zavesti narod koji je nepismen i polupismen, te mu je čak teško i pročitati bombastične naslove, tako da od medija u Hrvatskoj prosječni čitatelj može jedino ostati u uvjerenju koje žele baš, upravo te tajne i skrivene središnjice moći.

Uvođenjem tog nekog odgoja u osnove i ine škole, opet su na površinu izbacile ideološki zadojene ljude koji mrze sve što ima veze s Gospodinom, te po tko zna koji put kreću u ljuti boj protiv Majke Crkve, ne znajući ili pak sakrivajući istinu i Njezino bogatstvo, da svaki okršaj kontra Nje je uzaludan i osuđen na propast nažalost onih drugova kojima je Katolička Crkva srušila svjetsku prevlast komunizma, potpomognuta američkom politikom. Opet, s druge strane, živimo u zapadnoj civilizaciji koja ide nepovratno u propast, te je samo Gospodinova desnica može povrati i spasiti od uništenja, tako da sve tobožnje slobode o nečijim pravima i zamjena bolesti za zdravlje, ne treba nikoga čuditi, osim one koji ništa ne razumiju i život provode od guranja kolica u velikim trgovačkim centrima-hramovi kapitalističkog materijalizma do bjesomučnog rada da bi se mogla napuniti ta kolica koja obično imaju četiri kotača. Tako da se onoj Majci koja govori svojoj djeci što je Istina, mora već u ranoj mladosti oteti ta djeca da bih ih se moglo preodgojiti da budu muškoložnički pomladak, te da se od njih način idiote koji samo ispunjavaju ono što žele oni koji zarađuju na njima(proizvođači kondoma i kontracepcije). Užas!....valja uzvratiti paljbu, te otjerati od sebe te vragove i kradljivce dječjih duša, te otkloniti od sebe svaku i ma kako malu sjenu crvene bande. Neka nama sa ove strane barikade, dragi Gospod Bog za tu nakanu bude na pomoći.

Još malo o crvendaćima...evo ga prolazi već godina dana mandata nenarodne vlasti, a oni još nisu ispunili ni jedno svoje obećanje, osim cinkarškog registra branitelja i fiskalne blagajne(bivša braća imaju već šest godina fiskalizaciju, te tamo nije nikakvo općenarodno veselje bilo zbog toga...). Pogotovo cinarkoš Jova(koji te cinka u osnovnjaku ako ideš na susret katoličke mladeži, a na vlasti su komunjare...) nije isušio nogometnu močvaru, jer Zdravkec još kolosalno sjedi podno zapadne maksimirske tribine u svojim odajama, Marković je sam otišao, ustoličen je Šuki-naš čovjek, a Štimac se pokrio pred veličinom i značajem velikog Zdravkeca. Oh, kako li je samo lagao taj nesposobni Jova, kakva je to nogometna mafija, ako se je ne može maknuti...neka, ljudi vide da ih je taj crveni banditos opet preveslao, jer njima je bitna samo vlast, a naš GNK-Mamić United ne želi pasti pod koljenja pred naletima kopita neoboljševizma, kao što to svojedobno nije htio ni heroj vjere-blaženi kardinal Stepinac.

Što se događa u Dinamo? Pa, sada, ono....GNK se sprema na još jedan lov na Ligu Prvaka, pod južnom tribinom se dižu uvjeti za rad igrača na višu razinu, slaže se momčad, upozorava se debele vratare da ipak malo smršave(Kele...) i tako....Dinamo pokušava normalno raditi i funkcionirati kao nogometni klub, mada se oni bojsi još nisu poraženi, te se na nalazi kraj ratu između GNK-Mamić Uniteda i huligana BBB-ovaca. Znači, Dinamo se neda, te poručuje svima da „nema predaje“, te neka svako podzemlje(medijsko, političko i građansko) se povuče, jer Dinamo neće biti 'Ajduk ili Zvezda, nego pravi europski klub kojem se klanja pola Europe, te u leđa gledaju svi domaći izrodi, susjedi i komšije. Zato, GNK Dinamo ne daj se, nego pomoli se da ti Gospodin Bog da snage da preživiš ove olovne još tri godine, te da crvendaći, ne maknu Bandića sa čela grada Zagreba.


- 18:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2013 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Svibanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (3)
Prosinac 2014 (1)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (2)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Svibanj 2014 (3)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (3)
Prosinac 2013 (6)
Listopad 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (2)
Lipanj 2013 (1)
Travanj 2013 (2)
Veljača 2013 (3)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (2)
Listopad 2012 (3)
Rujan 2012 (2)
Srpanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (2)
Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Studeni 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Opis bloga
Jedostavno. Štrumpfoanaliza.
Pratim ih...
Kolege:
Pero Panonski-Panonija
Opet Pero
Kralj blogera i bloganja

Paragovac-Antikomunist
Zanimljivo, ali ponekad inkriminirajuće. Potreban oprez!

Bitke davne i daleke
Nema samoreklame, nema politike, nema pristranosti. - relativno neaktivan

Braća po vjeri:
Dva brata latinaša
Tradiconalisti

Croatian Chestertonians
"Apostolu zdravog razuma"