Poveznice
Blog.hr

Solus Catholicus
Pavle Primorac, duša katolička, velečasni

Naš Hans
Ivan Merz, čovjek-katolik, genijalac katoličke misli

Utemeljitelj Djela Božjeg
Svetac svakodnevice

Dnevna štampa:
Donosi vijesti
Ubili ga! Svaka neovisnost se plaća.
Glas Slavonije, ali i Baranje
Čitajmo na večer
Čitajmo u jutro

Svu svoju mladost, nisam tebi ja dal:
Bivša Croatija
Mamić United

Kukci:
Buba Mara Komunjara

Štrumpf!

07.04.2014., ponedjeljak

Protokoli šumećih mudraca



Tolika količina mržnje koja se javlja na prilikom hajke(zločinačkog udruženog poduhvata) na našeg Zdravkeca je dirnula moju mirnu vjerničku dušu, koja samo želi da Krist Kralj zavlada unutar svih ljudskih srdaca, ma koliko ono malo bilo, ili koliko pak isto živjelo. Jerbo, danas ovi udruženi liberalisti sa komunjarskim nakotom i okotom, već tako mala ljudska srca koja se nisu razvila niti nekoliko tjedana ubijaju, još u majčinoj utrobi, a te to opravdavaju nekakvim tobožnjim „ženskim pravima“, uf, rode nevjerni, u koliko si samo zabludi....



Već sam planirao napisati neki tekstić, jer ova četiri jahača apokalipse nemilice sotoniziraju javni prostor, te šire neobolješevističku revoluciju diljem Lijepe naše, te sa protunarodnom i odnarođenom vlasti kako su rekli neki katolički biskupi, žele srušiti uvođenjem ulične demokracije, legalno i zakonito izabranu vlast unutar upravljačkih struktura GNK Dinama. Čovjek, koji onako prosječno konzumira medije, jer su isti većinom tu nazočni(al' ne i prisutni....) da debiliziraju, te peru mozgove neukom narodu, ne može otvoriti krugovalnu postaju, upaliti uređaj za praćenje dalekovidnice, ili pak pristupiti računalu da bi vidio čega ima na Međumrežju, a već netko od junaka bobanove slastičarnice iskače, kao oštrica na stilettu, odnosno nožu skakavcu, te počinje već dobro naučeni igrokaz, gdje eto oni nevini u svojim motivima, te bezazleni sa skrivenim namjera žele nas Hrvate-katolike koji smo se upravo i između ostalog borili za demokraciju i slobodu, žele preko ulice demokratski izbaciti iz naših simbola nacionalnih i religijskih vrijednosti, kao što je naš Građanski Nogometni Klub.





Oni žele demokraciju, nekakve izbore, gdje bi oni, a pritom mislim na huligane, uličare, bagru sa kriminalnim dosjeima, nereformirane komunjare po političkom i svjetonazorskom predznaku i bivše nogometne igrače sa prokockanim karijerama, te praznih džepova....zasjeli na upravljačke pozicije, te bi preko njih pljačkali sve što se unutar i oko GNK, sve dok bi imalo se što za opljačkati, te bi u takvom svijetu bez Zdravkeca u GNK, hajduk-jugoslavenski klub napokon bio prvak države, a NK Zadar pobjednik Kupa. A socijaldemokracija unutar hrvatskog nacionalnog nogometa, promijenila bi naziv Kupa, u Kup maršala Tita, a HNL, pobjednik bi osvajao valjda naslov prvaka Ivica Račana. Nadalje, HNS-Hrvatski Nogometni Savez, se više ne bi zvao tako, nego vjerojatno NSRH-Nogometni Savez Republike Hrvatske, jer što će nama Hrvatska Vojska ili pak Hrvatske Obrambene Snage, kada bi imamo OSRH-Oružane Snage Republike Hrvatske. To je zbog zaštite vrijednosti nacionalnih manjina, jer Država Hrvatska, nije samo dom hrvatskog naroda, nego i svih onih petokolonaša kojih, bi eto bilo još više, ali ih se Vrhovnik riješio za par stoljeća, te pojačao hrvatski trbuh hrvatskog nacionalno korpusa. S vremenom, takav NSRH, bi postao FSFH-Fudbalski Savez Federativne Hrvatske, jer hrvatski jezik, ionako ne postoji, jer ga je izmislila austrijsko-vatikanska tajna diplomacija koja je samo željela razbiti nacionalni korpus Svetog Save, najstarijeg naroda Starog kontinenta, jer je poznato da su trofazni postojali i prije potonuća onog nekog mitskog kontinenta Atlatinde...



Jahači apokalipse koji imaju svoje mitinge kod bobana na slatkačku, donose svaki za sebe neku svoju „vrijednost“, pa tako jedan donosi borbe pasa(što nije nimalo dvojbeno onim ljubiteljima i fetišistima prema životinjama, jer eto svako sredstvo je opravdano u borbi kontra Zdravka Mamića...), šibanje i premlaćivanje taksista, jer čovjek ne radi dobro svoj posao, a oni su zvijezde sa nogometnih gladijatorskih pozornica, te nema kod njih „labavo“(jednom ti kaže, drugi put udara, pa si ti misli, ako neće brzo misliti....nisi ti Ivica Račan, pa da slažeš jednu rečenicu cijelu sjednicu, ipak je samo jedan vjerni sin partije, ....), kockanje(jer, je poznato upravo da su stariji igrači kao Tomo Šokota pokvarili D. Drpića, te ga prisili da se oženi sa Nives Kelvin, jer je izgubio partiju ruleta...), masno plaćanje gospođica lakog morala(jer, što će guraču lopte ispred sebe prava, vjerna žena, kada on više voli kučke, samo eto, ponekad imaju problema sa naplatom istih, pa žele od GNK izvući koji milijonček eura ili dolara nije bitno....), sa sobom bi povukli i svoje političke sponzore, pa bi tako i neki komunjara htio se okušati na slobodnom tržištu kapitala, kao da im nije bilo dovoljno što su od 1945. opljačkali, te zaveli milijune Hrvata-katolika i ostalih u crno i dužničko ropstvo. Ah, da dovukla bi ta četvorka sa komesarom i ponekog huligana koji se „dokazao“ u gerilskoj borbi urbane gerile, jer je trebalo pod okriljem noći znati bacati cigle na natpisima:“Mamićev plaćenik“, mlatiti nemilice slabije i malobrojnije od sebe ako su drugačije misli od linije Partije(Socijal-Demokratske...), skandirati na stadionu i širit mržnju kontra jednog nevinog čovjeka, gostovati u režimskim medijima u naručenim emisijama na dalekovidnici i tome slično, što već sve ulazi u krug huliganski aktivnosti.



Sa veliko žalošću u svojem srcu, gledamo sam što se činilo onoj maloj djeci koju se željelo uvući u zlo koje njihovi roditelji provode kontra GNK-dinamovaca, pa se tako na jarunskom okupljanju četiri jahača apokalispe, šumećeg četverca sa komesarom sastalo sa svojim huliganskim dijaboličnim istomišljenicima, al' su isti poveli i svoju djecu kako bi istoj, već od malih nogu usadili mržnju kontra jednog nevinog čovjeka, te time izvršili genocid na njihovim dušama, usađujući u njih sjeme mržnje i razdora, nesmiljenih razmjera. Gdje je sada ona baba koja obnaša dužnost pučke pravobraniteljice za djecu(koja se obično bira iz redova feminiskinja koja nikada nisu imale djecu, a i obično ih mrze i organski ne podnose djecu....)? Zašto, čkomi, dok se provodi krvoproliće nad nevinim dušama nevine dječice?

Al' neće to proći u našem GNK. Imaju jedan problem, koji se zove Zdravko Mamić. Taj čovjek ne želeći to postati, polako, ali sigurno postaje(ako, već nije...) zbog svog javnog otpora jednom udruženom zlu, jednoj novoj boljševističkoj revoluciji, najveći borac za pravednu stvar na ovim prostorima u ovome novome vijeku 21. po redoslijedu. Ulazi u legendu naš Zdravko Mamić, kao čovjek koji je toliko propatio, te je najprogonjeniji čovjek u ovoj sovjetskoj republici odnarođene i protunarodne vlasti, da samo što ne počinju pucati na njega, ali eto pucali bi petokolonaši kada bi znali da nisu Hrvati-katolici bez oružja kao povijesne '91. godine. Pucali bi oni brate, kad bi znali da ne slijedi traktroijada, al' ne sada u ovim uvjetima za pet godina, nego za pet sati, kada bi opet rušili balvane, te zvali svetosavsku braću u pomoć sa domaćim jugokomunističkim izdajnicima. Mi smo Dinamo. Mi smo GNK koji stoji kao nepremostiva prepreka svom onom zlu što se ne želi samo obrušiti na jedan nogometni klub, nego na jedan cijeli nacionalno osviješteni i nacionalno samosvojni korupus, te vjerni katolički puk rimskom prvosvećeniku. Uostalom, tko mrzi GNK sa Zdravkecom na čelu, mrzi i hrvatsku državu, Katoličku Crkvu, Papu, svećenike, BDM, svece i samog Gospodina našeg Isusa Krista.



Eh, da obično svi ovi, koji ulaze u definiciju okota i nakota, ne dopuštaju nikakvo iskanje iz tračnica na liniji partije, nego se bore kontra drugačije mislećih cenzurom i zabranom slobode govora, jer na Međumrežju i ne mogu drugačije(pa, sam tako i sam bio zabranjen svugdje tamo gdje su žarišta balvan revolucije kontra Zdravkeca, jer sam ih argumentirano pobijao...). Da smo na ulici, oni bi vas i napali, jer što ne razumiju, uništavaju. Nije njima ništa strano, što je zločincima i krvnicima strano.

Unatoč svemu. Nema predaje.
Mi smo Dinamo.


- 17:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2014 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Svibanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (3)
Prosinac 2014 (1)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (2)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Svibanj 2014 (3)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (3)
Prosinac 2013 (6)
Listopad 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (2)
Lipanj 2013 (1)
Travanj 2013 (2)
Veljača 2013 (3)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (2)
Listopad 2012 (3)
Rujan 2012 (2)
Srpanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (2)
Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Studeni 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Opis bloga
Jedostavno. Štrumpfoanaliza.
Pratim ih...
Kolege:
Pero Panonski-Panonija
Opet Pero
Kralj blogera i bloganja

Paragovac-Antikomunist
Zanimljivo, ali ponekad inkriminirajuće. Potreban oprez!

Bitke davne i daleke
Nema samoreklame, nema politike, nema pristranosti. - relativno neaktivan

Braća po vjeri:
Dva brata latinaša
Tradiconalisti

Croatian Chestertonians
"Apostolu zdravog razuma"