Poveznice
Blog.hr

Solus Catholicus
Pavle Primorac, duša katolička, velečasni

Naš Hans
Ivan Merz, čovjek-katolik, genijalac katoličke misli

Utemeljitelj Djela Božjeg
Svetac svakodnevice

Dnevna štampa:
Donosi vijesti
Ubili ga! Svaka neovisnost se plaća.
Glas Slavonije, ali i Baranje
Čitajmo na večer
Čitajmo u jutro

Svu svoju mladost, nisam tebi ja dal:
Bivša Croatija
Mamić United

Kukci:
Buba Mara Komunjara

Štrumpf!

30.12.2014., utorak

Povodom rođenja židovskog Kralja



Ide kraju kalendarske godine, stiže još jedan žićBo, GNK jesenski prvak, valja podvući crtu, na proteklo razdoblje...

Mogao bih krenuti od kraja i male analize nemilih događaja koji se događaju u i oko našeg najboljeg nogometnog kluba koji je jaki, te snažan hrvatski nacionalni i religijski simbol. Za GNK Dinamo navijaju Hrvati-katolici u jako velikom broju, što opet ne znači da bilo tko drugi ne može navijati za isti, pod uvjetom da nije huligan. Naime, u nemiloj tamnici naroda SFR Jugoslaviji, znalo se da od velike četvorke jedino za Dinamo navijaju Hrvati-katolici, Hajduk je imao partizanski štih, Partizan vojni, Crvena Zvezda državni klub broj jedan. Čim je pojedinac rekao za koga navija, znalo se da je Hrvat-katolik ako se radilo o GNK Dinamu. Opet, ne želim kao neki naši hrvatski nacionalisti gurati nasilu GNK pod skute pojma pripadnosti klubu da jednoznačno znači da je čovjek Hrvat, ako navija za Dinamo. Zbog čega? Eh, pa zato što Dinamo igra u svojoj hrvatskoj nogometnoj ligi, te jedino može napredovati u Europi, te nema potreba unutar prostora Starog kontinenta naglašavati da je to nacionalni klub, jer ionako se vidi da dolazi iz Hrvatske kada naš GNK igra svoja europska gostovanja na svim mogućim športskim borilištima diljem Europe. Druga stvar, zašto ne bi trebalo toliko naglašavati i insistirati na nacionalnom identitetu kod GNK Dinamu je taj što bi naš klub trebao postati suvremeni nogometni klub visoke klase za kojeg mogu navijati svi prosječni ljubitelji nogometa diljem Europe i svijeta, te u okrutnom svijetu tržišta nema baš mjesta za vrijednosti poput nacije, religije ili vjere. Mislim pritom kada o tome pišem da bi se naš GNK trebalo prodavati kao proizvod, te zašto naš klub ne bi postao prepoznatljiv diljem nogometnog svijeta. Celtic je, Francov Real je, separistička Barca je....eh, zakaj, onda ne i mi.

U proteklom razdoblju, od mojeg posljednjeg posta u vezi GNK Mamić Uniteda, neprijatelji nisu mirovali, nego su u svojoj zločestoći još više počeli izmišljati klevete i laži, samo kako bi kod ovoga jadnoga naroda što više ubili u pojam uzvišenosti rada našeg izvršnog predsjednika gospodina Zdravka Mamića. Nije on možda savršen, al' je kako sam u svojem jednom postu napisao 'junak našeg doba', te u ovoj jalnoj srednjoj-europskoj državi kakva je Hrvatska, on izlazi kao pobjednik koji se izdigao iznad prosječnosti i stavio GNK Dinamo na svjetsku nogometnu mapu. Mnogi bi samo uzimali i krali od ovoga naroda, a ZM je jedini koji ne uzima od naroda, nego od Europe i više vraća u proračun, nego što dobiva. Međutim, antimamićevski talibani u svojem bunilu ne žele ništa drugo čuti, nego žele samo njegovu glavu, kako bi mogli zadovoljiti svoj niske strasti i ubiti u sebi osjećaj kompleksa i jada što im ZM nabija svojom pojavom, likom i djelom. Hm, može Zdravkec biti ovakav i onakav, al' mora mu se to dokazati. Pod dokazom ne mislim na laprdanja ulice, svakojakih neškolovanih novinarčića, jalnih tovara ili skrivenih neprijatelja poput tajnih središnjica moći, orjune il' soroševih plaćenika, nego na ono što se može dokazati na sudu. Ništa Zdravkecu nije dokazano, tako da je nevin dok se ne utvrdi suprotno, a sve objede na njegov račun su lažne i obmanjujuće, te ih ne treba uzeti pod ozbiljno. Osim ako niste krvni neprijatelj Zdravkecu, GNK Dinamu, hrvatstvu, rimskom katoličanstvu il' neki jalni propali proleter titove Jugoslavije ili pak samoupravljač neostvarenog jugoslavenskog sna kojeg su uništili „hrvartski ekstremisti“ koji jako vole prvo bijelo polje unutar hrvatskog grba, te jednog slovo abecede koji svetosavci iz dna duše mrze iz samo sebi poznatih razloga.
Ah, još malo o tim smrdljivim neprijateljima GNK Dinama. Naime, sektaški BBB koji su se odvojili od dinamovog pravovjerja imali su gangsterske napade na pravovjerne BBB, te je to trajalo neko vrijeme i mnogi su GNK-dinamovci stradali samo zato što se nisu slagali sa farizejima iz bande poznate kao „Zajedno za Dinamo“.Eh, onda je jednom napadnutom više dopizdilo da trpi teror „demokratskih dinamovaca“, te je išao sačekušu riješiti vrućim olovom. Tako da se ta sačekuša doslovno usrala kao partizani na Drvaru kad su im došli elitni njemački odredi Fallschirmjägeri, samo što u našem slučaju ta bagra nije uspjela pobjeći kao ona '44, nego su dvojica od njihovih počeli kenjati drkec pomiješan sa vrućim olovom. Naravno, režimski mediji su počeli u svojem protuprirodnom bludu pisati kao da je to bio pokušaj likvidacije propalog đaka srednje medicinske, koji je navodno vođa pobunjenika kontra čelništva GNK Dinama. Odmah se skupila banda te je pod budnim okom medija i redarstvenih snaga išla u svojem „hodočašću“ optužiti našeg Zdravkeca da je on kriv zato što je jedan čovjek obranio sebe i svoju obitelj od demona koji su ga htjeli satrti. Neprijateljski mediji nisu puno išli istraživati razloge pucnjave na gangsterske demokrate, jer je njima bilo samo bitno da se Zdravkec pokaže kao vođa, organizator, te kao krivac za te nemile događaje pod napadače. Prava je istina da je čovjeku jednostavno pukao film, te je bio doveden u bezizlaznu situaciju, te je morao obraniti sebe od dobro organizirane huliganske bande koja sa blagoslovom vladajuće politike čini zločine na drugačije mislećima, a tobože se zalažu za demokraciju. Kakva je to demokracija, kada me huliganska banda hoće „preodgojiti“ kao onu četverorednu kolonu koja je prolazila kroz srpska sela, tamo negdje u kasno proljeće '45. godine? Ah, ipak izgleda da nitko nije jači od metka ili čelične oštrice noža. Dođite nam opet, ako želite tvrdu olovnu kakicu ili pak učiti o anatomiji vlastitih crijeva koja neposredno držite u rukama. Mi smo spremni. Za Dinamo spremni. Gott Mit Uns.

Da, još su se zbivali događaji naroda koje je potaklo neistrčavanje tovara na jedini pravi derbiji hrvatskog nogometa. Sada je poznato da je Hajduk klub pod kontrolom Torce-force, huliganske bande koja je slična ovim našim ZZDašima koji žele nasilnu demokraciju provesti u GNK Dinamu. Torca nije dopustila svojim igračima da igraju derbiji, jer pojedini huligani nisu mogli na stadion radi svojih huliganskih grijeha od prije poznatih našim hrvatskim redarstvenim snagama. Ako je GNK zatočenik ZM, onda je Hajduk taoc Torce, huliganske bande, koja vješto uz pomoć komunjarske politike manipulirana našom javnosti, te prikazuje Hajduk, SDP, jugoviće, Tita i ostale likove iz tamnice naroda kao nešto simpatično, a sve ostalo što je zdravo hrvatsko i katoličko, kao nešto loše i zlo. Dosta mi je takve manipulacije sa politikom i ljudima. Naš velečasni Miklenić to naziva megamanipulacijom i to sa punim pravom. Netko to pokuša probiti medijsku blokadu oko istine o GNK onda to jednostavno ne može, jer ni pojedinac ni udruga ne mogu reći svoju stranu istine, jer komunjare drže sve bitnije medije, te samo je dopušteno prikazivati GNK i njegov čelnog čovjeka u lošem svijetlu. Ovaj blog zato i postoji da dobronamjerni ljudi saznaju pravu istinu, te ne budu osuđeni na životarenje i lakrdiju stvarnosti što nam prikazuju mediji.

Taj igrokaz od hajdučke orjune bio je dio predizbornog programa našeg svilenog druga profesora koji obnaša dužnost predsjednika Republike. Odmah poslije milanske kristalne noći, došao Ivek kao neki gandi držati stranu huliganima, te ne da optuži njih, nego eto dadne opravdanje huliganskoj bagri kako bi još bolje rušila HNS, GNK Dinamo i hrvatsku Državu. Tako je i ovaj psina od „majstora iza Marjana“ bila čin da Joso dobije još koji glas. Međutim, volja Gospodina je zadnja, te nebesa nisu htjela da Joso ako ne ostvari pobjedu u prvom izbornom krugu, onda barem da dobije što više postotnih bodova ispred hadezeove kandidatkinje KGK. Srećom, to se nije dogodilo i komunjare strepe za odlazak na smetlište povijesti. Tamo im je i mjesto, at to i želim da se ostvari. Kao i svi moji štrumpfovi.

Nije baš nešto zanimljivo pisati o neprijateljima GNK Dinama, jer su vrlo prozirni i nemaju argumenata za ono što rade, nego stalno izmišljaju nekakve gluposti samo kako bi dobili vjetar u svoj nejaka leđa. Mislim pritom da ne treba opisivati cijeli njegov zločinački mozaik, nego se mogu poslužiti jednim neutralnim nogometnim djelatnikom koji baš i nema razloga da bi branio Zdravkeca i njegov GNK Mamić Uniteda, kao netko tko, eto možda je pod stalnom sumnjom da je njegov plaćenik. A to i radim da ne idem u širinu, jer ne da mi se fakat toliko pisati o bagri i bandi. Radi se o Robertu Prosinečkom kojeg su barem dvaput tjerali iz GNK, prvo je to radio Ćiro, tzv. „trener svih trenera“, pa potom, opet netko kojem je smetala njegova nedovoljna domoljubnost. Što veli naš Veliki Žuti, miljenik Delija? Pa, veli klub ima rezultate, ono što bagra huliganska i ulica ne želi priznati, te da stvara igrače, što opet neprijatelji GNK istom zamjeraju. Isto tako za Zdravkeca veli da ima rezultate. Što opet, nikako ne žele priznati huligani koji jedu malu djecu(kanibali!). A što veli za tovare? Pa, veli da trebaju prvo počisti pred svojim dvorištem, te da trebaju početi raditi i divaniti argumentirano. I na kraju još dodaje da Mamić nije tako loš, nego čak da je i nešto dobro napravio. I kaj sad? Jel' taj Robi sada mamićev plaćenik? Dal' je to vraćanje za mamićeve izljeve ljubavi prema Srbima? Zar, je moguće da druga strana barikade griješi? Itekako! Poslušajte, barem svojeg jugoslavena kada neće brata Hrvata.

Što donosi budućnost? To nitko ne zna. Samo, možda nebesa. Krećemo u privatizaciju, samo kako ne bi GNK pao ruke ulici i huliganskoj bagri. GNK-ovog najvećeg saveznika Mikija Zagrebačkog je Partija zatvorila, te sada traži dokaze kontra njega i dok to traje Dinamo ne dobiva novac od grada, jer su se Bandićevi politički kamaradi usrali, te ne žele biti veliki političari, niti gradski oci. Još jedna titula prvak biti će naša, te će se mamićevo proročanstvo o deset godina naslova prvaka, zbilja i ostvariti. Možda i Kup. Očekuje nas isto tako još jedan pohod na Europu, te ako nas ne preduhitri novo ledeno doba, da i mi napokon prezimimo u Eruopi. U tom raspoloženju, svima nama sretna Nova 2015. godina, te blagoslovljeno rođenje nesuđenog židovskog kralja.

Mi smo Dinamo.
Gott Mit Uns.


- 17:28 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2014 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Svibanj 2015 (1)
Ožujak 2015 (1)
Veljača 2015 (2)
Siječanj 2015 (3)
Prosinac 2014 (1)
Studeni 2014 (1)
Listopad 2014 (2)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (1)
Lipanj 2014 (1)
Svibanj 2014 (3)
Travanj 2014 (1)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (3)
Prosinac 2013 (6)
Listopad 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Srpanj 2013 (2)
Lipanj 2013 (1)
Travanj 2013 (2)
Veljača 2013 (3)
Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (2)
Listopad 2012 (3)
Rujan 2012 (2)
Srpanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (2)
Travanj 2012 (1)
Veljača 2012 (1)
Siječanj 2012 (1)
Studeni 2011 (2)
Kolovoz 2011 (2)
Srpanj 2011 (1)
Opis bloga
Jedostavno. Štrumpfoanaliza.
Pratim ih...
Kolege:
Pero Panonski-Panonija
Opet Pero
Kralj blogera i bloganja

Paragovac-Antikomunist
Zanimljivo, ali ponekad inkriminirajuće. Potreban oprez!

Bitke davne i daleke
Nema samoreklame, nema politike, nema pristranosti. - relativno neaktivan

Braća po vjeri:
Dva brata latinaša
Tradiconalisti

Croatian Chestertonians
"Apostolu zdravog razuma"